OUR AMBASSADORS

  • Geplaatst op
OUR AMBASSADORS

Vier vragen aan Louise Wegkamp...

Hoe ken je Jewels by Marthje?
Een jaar of acht geleden kwam ik bij een modewinkel in Vleuten, die verkocht sieraden van Jewels by Marthje. Ik was meteen geïnteresseerd, vond ze prachtig. Ze hadden een kleine collectie liggen en ik kocht mijn 1e Marthje oorbellen. Enkele tijd later ben ik zo brutaal geweest om Marthje persoonlijk te bellen met de vraag of ik langs mocht komen in haar atelier om de gehele collectie te bekijken. En dat mocht. Sindsdien ben ik een groot fan van haar sieraden: ze zijn uniek en bijzonder.'

 

Wat maakt haar sieraden uniek en bijzonder?
‘Marthje bedenkt altijd mooie kleurcombinaties en creëert gewaagde sieraden. Zelf draag ik graag sieraden. Sommige kledingstukken vragen om sieraden met meer kleur. Dat maakt je outfit helemaal af. De sieraden van Marthje zijn kwalitatief geweldig en blijven ook heel mooi, ik draag ze graag en krijg vaak complimenten.’


Waarom heb je een sieraad op maat laten maken
‘Vorige week zaterdag was ik met een vriendin in het atelier en design studio van Marthje. Mijn vriendin was op zoek naar oorbellen en omdat wij er toch waren, hebben wij meteen haar nieuwe collectie bekeken. In mijn hoofd was ik al een tijdje op zoek naar een echte eyecatcher met veel roze erin. Toen heeft Marthje oorbellen voor mij op maat gemaakt en ik was meteen verkocht. De oorbellen hebben verschillende roze tinten met aan de onderkant een mooi pegeltje en zijn afgewerkt met verguld goud. Echt knallend, ik ben er superblij mee. De lengte van de oorbel is voor mij belangrijk. Ik ben zelf niet groot daarom passen lange oorbellen niet zo bij mij. Het is precies geworden wat ik in mijn hoofd had.’

 

Is dat ook haar kracht?
‘Ja, ze kijkt echt wat sieraden voor je doen. Als bepaalde kleuren of vormen niet staan, is ze daar ook heel eerlijk in. Ik waardeer haar advies, ze heeft echt oog voor wat past. Dat vind ik wel een gave. Mijn vriendin zag oorbellen die ze mooi vond maar Marthje gaf eerlijk aan dat ze niet echt iets voor haar deden; dat ze niet sprekend genoeg waren. Uiteindelijk heeft mijn vriendin super tevreden het atelier verlaten met oorbellen die net iets extra’s voor haar doen. Haar maatwerk is haar kracht en haar oog voor wat past. Ze kan goed adviseren. Daarnaast vind ik het leuk dat ik oorbellen draag die niemand heeft. Ik kom graag bij Marthje in het atelier.’

 

 

DESIGN STUDIO GEOPEND OP AFSPRAAK

Wil je speciaal iets laten maken om zelf te dragen of cadeau te doen? Maak dan een afspraak via 06-53901354 of mail naar [email protected]