BLOG: Steen van de maand oktober

  • Geplaatst op
BLOG: Steen van de maand oktober

Opgedragen aan mijn goede vriend en aandeelhouder Jan Pieter Gommers van Zuidland

Zoals jullie van mij gewend zijn, neem ik jullie iedere maand mee mee in mijn creatieve wereld van kijken, combineren en creëren aan de hand van een blog met de MAAND-steen. Deze maand wil ik de Steen van de Maand – de Opaal - graag uit respect opdragen aan Jan Pieter Gommers van Zuidland.

 

Intens verdrietig ben ik met het verlies van mijn goede vriend en aandeelhouder van Jewels by Marthje. Het was een eer om met hem te mogen samenwerken en zijn enthousiasme, zakelijk inzicht, creativiteit en betrokkenheid ga ik ontzettend missen.

 

De eigenschappen van de Opaal, symboliseren voor mij het karakter en de persoonlijkheid van Jan Pieter; het is een fascinerende en gewilde edelsteen. De Opaal maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel en creatief. Het stimuleert zelfexpressie, interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie, (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal. Met veel liefde en extra betekenis heb ik daarom onderstaande creatie gemaakt.

 

‘Stars prove that you can shine even in the dark’

 

Marthje Timmermans