• All products are added to your cart.

Give away

KOOP VOOR 169 EURO AAN SIERADEN EN ONTVANG EEN PAAR JEWELS BY MARTHJE CADEAU

 

Wij geven onze klanten bij aankoop van 169 euro via onze webshop of in onze Design Studio een paar Jewels by Marthje's cadeau. Wij hebben een mooie selectie gemaakt van bijzondere unieke stuks, voor ieder wat wils!

 

"Verwen jouw rots in de branding met een LOVE KIT en maak er thuis een liefdevolle avond van!"

 

 

Kies uit de selectie hieronder. Klik onder uw keuze op 'bestel', dan stuurt u ons een bericht, wij nemen contact met u op en zorgen voor de verdere invulling op basis van uw wensen! 

 

 

Love kit 1 

 

 

 

 

Een set unieke handgemaakte oorbellen (selectie uit een van de 5 getoonde modellen) en een heerlijke doos met 4 handgemaakte truffels van ChocolaDNA.

 Ter waarde van € 164,95
voor € 134,95

BESTEL

 

 

Love kit 2

 

 

 

 

Een set uniek handgemaakte oorbellen (selectie uit een van de 5 getoonde modellen), een heerlijke doos met 4 handgemaakte truffels van ChocolaDNA en twee heerlijke halve flesjes wijn (Chablis en Chianti) van de Gouden Ton (Oegstgeest).

 Ter waarde van € 199,95 
voor € 164,95

BESTEL

 

 

Love kit 3

 

 

 

 

Een 3 gangen-diner van een regionaal restaurant (onder andere: Allemansgeest, Vialla Beukenhof, Taat & Friends). Een set uniek handgemaakte oorbellen (selectie uit een van de 5 getoonde modellen), een heerlijke doos met 4 handgemaakte truffels van ChocolaDNA en twee heerlijke halve flesjes wijn (Chablis en Chianti) van de Gouden Ton (Oegstgeest). 

 Ter waarde van € 279,95 
voor € 239,95

BESTEL

 

 

Love kit 4

 

 

 

 

Een 3 gangen-diner van een regionaal restaurant (onder andere: Allemansgeest, Villa, Beukenhof, Taat & Friends). Een set uniek handgemaakte oorbellen (selectie uit een van de 5 getoonde modellen), een heerlijke doos met 4 handgemaakte truffels van ChocolaDNA, twee heerlijke halve flesjes wijn (Chablis en Chianti) van de Gouden Ton (Oegstgeest) en een prachtige kanten body van ULTRAVIOLET Lingerie (Zwart of Bordeaux naar keuze)

Ter waarde van € 329,95
voor € 279,95

BESTEL

 

 

 

Love kit 5

 

 

 

 

Een 3 gangen-diner van een regionaal restaurant (onder andere: Allemansgeest, Villa Beukenhof, Taat & Friends). Een set uniek handgemaakte oorbellen (selectie uit een van de 5 getoonde modellen), een heerlijke doos met 4 handgemaakte truffels van ChocolaDNA, twee heerlijke halve flesjes wijn (Chablis en Chianti) van de Gouden Ton (Oegstgeest), een prachtige kanten body van ULTRAVIOLET Lingerie (Zwart of Bordeaux naar keuze) en een fashion item naar keuze uit de collectie van YESS mode (Katwijk)

 Ter waarde van € 449,95 
voor € 389,95

BESTEL

 

 

Love kit 6 

 

 

 

 

Een totaal verzorgde avond inclusief diner (ALL-IN) en overnachting in een romantische omgeving (Boutique hotel Villa Beukenhof Oegstgeest), inclusief een set unieke handgemaakte oorbellen (selectie uit een van de 5 getoonde modellen), een heerlijke doos handgemaakte truffels (9 stuks) van Chocola DNA, een ULTRAVIOLET body en een kledingstuk naar keuze uit de collectie van YESS mode.

Ter waarde van € 659,95
voor € 559,95

BESTEL

 

 

 
Heeft u een keuze gemaakt?
Klik onder uw keuze op 'bestel', dan stuurt u ons een bericht, wij nemen contact met u op en zorgen voor de verdere invulling op basis van uw wensen! 

 

 

 
 
VRAGEN?

Heeft u vragen? Stuur ons een e-mailbericht: [email protected]