Cart(0 Products)
No products found
  • All products are added to your cart.

Monthly new article!

Fashionblog SeebyMiriam (NL)

BLING BLING event bij mij thuis
De maand december is een mooie maand, waar we elkaar nog eens extra willen verwennen. Daarom organiseer ik deze maand iets leuks voor mijn vriendinnen. De kerstsfeer in huis is er klaar voor. Waar kan ik mijn vriendinnen mee inspireren? Ik denk aan JewelsbyMarthje en zie mijn vriendinnen nu al glunderen. Ik vertel Marthje van mijn idee en zij heeft zelfs nog een briljanter idee. Ja hoor, ik ga mijn vriendinnen eens lekker verwennen op een gezellige zondag met veel bling bling. Mogen de mannen mee? Natuurlijk, hoe meer zielen hoe meer vreugde.
Read more
Kerstversiering, nu al?
Ik ben al bezig met de kerstversiering in huis, echt wel. Ik begin altijd vroeg, zodat ik er lang van kan genieten. Vlak voor de kerst alles versieren, dat ben ik niet. Geen stress vlak voor de kerst! Ik koop elk jaar een nieuw item voor de kerstversiering. Ik versier dan mijn huis stijlvol, zowel binnen als buiten. Dit jaar heb ik nep bomen gekocht en ga ze binnen versieren. Ik blijf versieren en vergeet daarbij mezelf natuurlijk niet. Wie versiert mij? Drie maal raden…
Read more
FALL in love
De zomer is nu echt voorbij, jammer? Nee hoor, de herfst laat je hart ook sneller kloppen. De kleuren van de natuur omarmen de mode… en jou ook! Ik neem jullie mee in de natuur, waar de kleuren van de natuur en de mode elkaar aanraken. Geen poespas, maar spontane kiekjes met een kleurenpalet van typische herfstkleuren. Heerlijk vertrouwd spelen met aardse tinten, fashion en nieuwe verrassende trendy juwelen van Jewels by Marthje. Put on your boots en join the world of nature. De natuur spreekt en jullie hoeven alleen maar te genieten. Ik zie je in het bos, doei!
Read more
To the MAX with your dress
Deze zomer gaan we voor het maximale. Niet alleen in temperatuur, maar ook in de mode. Beiden gaan van hot naar hotter, to the MAX. Dit seizoen haalt de zomer het maximale uit de jurk. Tja, en dat zijn geen zomerjurken die al jaren in de kast hangen, maar iets anders. Ik heb online geshopt om voor jullie de maximale zomerjurk te zoeken. Is mij dat gelukt? Dat is weer een verhaal apart, waarbij Oorbellen van Marthje mij heeft gered.
Read more
HAUTE COUTURE voor een speciale dag
We gaan terug naar februari van dit jaar, want toen ben ik gestart met de voorbereidingen wat betreft mijn outfit voor de bruiloft van mijn dochter. Ik ben terecht gekomen in de goddelijke handen van Couturier Christian Lagerwaard en daarna is alles vanzelf gegaan. De vraag van vrienden destijds: “Miriam, wat draag jij voor de bruiloft van je dochter?” Gaandeweg is het mij steeds duidelijker geworden, ik wil een stijlvolle bruidsmoeder zijn. Christian Lagerwaard heeft mij begeleid in deze keuze. Ja hoor, hier ben ik op de juiste plek. Lees mijn verhaal en laat je meeslepen in de wereld van de haute couture.
Read more

View all

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »